VERHELDER JE BOODSCHAP

Effectieve Animaties

Janssen JCI explained
Jägermeister Festival
Sympower the grid
Galapagos Cocoon

Animaties Met strategie

Wil je een complexe boodschap effectief overbrengen en tegelijkertijd je doel en doelgroep bereiken?

Door een videostrategie te combineren met unieke content zorgen we voor de juiste impact. We begrijpen dat een geweldige animatie zonder kijkers niets waard is! Samen kijken we naar het gewenste resultaat en passen we de stijl en uitvoering daarop aan. Bovendien geven wij advies over de publicatie en hoe je de content kunt inzetten.

Benieuwd hoe wij uw boodschap kunnen boosten?

Unieke animatie

Bij complexe producten zoals procedures of technologische ontwikkelingen is het belangrijk om de boodschap helder aan de kijker over te brengen. Animatie is hierbij de perfecte media-uiting. Om de animatie af te stemmen op jouw boodschap stellen we altijd eerst een concept en stijl op. Deze stijl zal altijd het doel van de video op de eerste plaats zetten en indruk maken op de kijker. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan 3D-animaties of unieke 2D stijlen.

Oriëntatie gesprek

Tijdens ons eerste gesprek nemen we alle doelen, wensen en de doelgroep van jouw boodschap door. Op basis hiervan zullen we een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit omvat een overzicht van de details en kosten.

Script en Verhaal

Op basis van de informatie uit het eerste gesprek zullen we in samenwerking een doeltreffend verhaal samenstellen en het script van de animatie of bedrijfsvideo uitwerken. Bij goedkeuring gaan we over naar de volgende fase.

Art direction & Concept

Als laatste voorbereiding zullen onze animatoren en/of art directors bij elkaar komen voor het uitwerken van een storyboard en scenarioschets. Na akkoord op het storyboard gaan we over op de productiefase.

Kom in contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw visie? Stuur een bericht of WhatsApp direct met ons via de groene button.