Bedrijfsvideo's & Animatie's

VERHELDER JE BOODSCHAP

Bedrijfsvideo's en Animaties

Een product, dienst of bedrijf in de schijnwerpers zetten is altijd het hoofddoel van onze producties. We geloven dat elk onderwerp een andere manier van uiting nodig heeft. Zo maken we nooit een simpel corporate bedrijfsvideo. Nee, we combineren creative concepten, unieke shots en het gebruik van animatie en graphics om het eindresultaat alles behalve saai te maken!

Neem een kijkje hieronder voor de verschillende mogelijkheden voor het uitlichten van uw belang.

Unieke animatie

Bij complexe producten zoals procedures of technologische ontwikkelingen is het van belang om op een heldere manier de boodschap aan de kijker over te brengen. Animatie is hier bij uitstek een perfect media uiting voor. Om de animatie af te stemmen bij uw boodschap wordt er altijd eerst een concept stijl uitgewerkt en besproken. Deze stijl zal altijd het doel van de video op de eerste plaats zetten. Tevens moet de stijl indruk maken op de kijker. Mogelijkheden zijn onbeperkt denk aan 3D animaties of ultra smooth 2D uitwerkingen. 

 

Animatie is een middel om je te onderscheiden van jouw concurrentie. Je onderscheidt je niet alleen met een verrassend middel, maar je presenteert jezelf ook in een unieke stijl, waarbij je je kijkers met herkenbare situaties en humor weet te binden.

Bedrijfsvideo’s MAAR DAN BETER!

Om uw bedrijf te laten opvallen tussen al jullie concurrenten is er meer nodig dan een simple video. Wij gaan een stap verder door het schrijven van een verhaal die jouw identiteit vertaald. Zo kunnen onze bedrijfsvideo’s artistiek zijn of indruk maken door het gebruik van mooie graphic overlays die ook nog eens dat beetje extra informatie vertalen naar de kijker. Alles is mogelijk en op maat afgestemd voor uw boodschap. Bent u benieuwd naar welke creatieve manieren er zijn om uw boodschap te promoten? Stuur dan gerust een Whatsappje, mail of bel ons en wij zullen vrijblijvend contact opnemen ook als u alleen wilt sparren over een idee.

onze werkwijze

Oriëntatie gesprek

Tijdens ons eerste gesprek nemen we alle doelen, wensen en doelgroep van jouw boodschap door. Op basis hiervan zullen we een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit omvat een overzicht van de details en een schatting van de kosten.

Script en Verhaal

Op basis van de informatie uit het eerste gesprek zullen we in samenwerking met jou een doeltreffend script samenstellen en het verhaal van de animatie of bedrijfsvideo. Bij goedkeuring gaan we over naar de volgende fase.

Art direction & Concept

Als laatste voorbereiding zullen onze animatoren en/of art directors bij elkaar komen voor het uitwerken van een storyboard en scenarioschets. Na akkoord op het storyboard gaan wij over op de productiefase.

Kom in contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw visie? Stuur een bericht of WhatsApp direct met ons via de groene button.