Flappy Wings

2463 Views

Door een toenemende vraag schreeuwt de groenten- en fruitverwerkende industrie om innovatie. Inholland is met zijn initiatief ‘Flappy Wings’ op zoek naar oplossingen om groentekassen zo efficiënt mogelijk te laten produceren. Met een bio-geïnspireerde drone bezitten ze misschien wel over de oplossing.

Flappy is nog vol in ontwikkeling en er werd gezocht om hun complexe oplossing helder te visualiseren. Zij vroegen ons om een  animatie als visitekaartje van het project om potentiële investeerders te overtuigen van het product.Om de animatie simpel en duidelijk te maken hebben wij voor een 3D animatie met een clean design gekozen. Een stijl die visueel aantrekkelijk is en een moeilijke boodschap kan versimpelen. Omdat Flappy een bio-geïnspireerde drone is hebben wij goed gekeken naar de bewegingen van insecten en dit in onze animatie verwerkt. Het wekt de indruk dat Flappy een levend wezen is.

De animatie wordt inmiddels succesvol ingezet voor het creëren van naamsbekendheid en het trekken van nieuwe investeerders.

Animator

Geert Oomens

3D Modeling

Abel Willemse

Sound SFX

Toine Mudde

Date

January 9, 2021