fbpx
Videoproductie

Sympower the grid

1346 Views No Comments

Sympower is een bedrijf dat een innovatief product aanbiedt om het elektrische tijds grid te balanceren. Het product maakt gebruik van slimme software om de vraag en het aanbod van elektriciteit op elkaar af te stemmen, zonder dat dit invloed heeft op de prestaties of het comfort van de gebruikers. Het product helpt zo om de CO2-uitstoot te verminderen en de energietransitie te versnellen.

Het product van Sympower is echter complex en niet makkelijk uit te leggen aan potentiële klanten. Daarom hebben wij een animatie gemaakt die het product op een heldere en aantrekkelijke manier presenteert. De animatie laat zien hoe het product werkt, wat de voordelen zijn en hoe het aansluit bij de missie en visie van Sympower.

De animatie heeft een professionele en vertrouwenwekkende uitstraling, met een fris en modern kleurenpalet. De animatie maakt gebruik van duidelijke iconen, grafieken en tekst om de informatie over te brengen. De animatie heeft ook een vriendelijke en enthousiaste voice-over die de kijker meeneemt in het verhaal.

DOP

Geert Oomens

Regie

Toine Mudde

Date

November 8, 2022

Leave us a comment