Sympower teamadays 2022

1159 Views No Comments

Sympower is een bedrijf dat zich richt op het optimaliseren van energieverbruik en het verminderen van CO2-uitstoot. Om hun succesvolle jaar te vieren en hun team te motiveren voor de toekomst, organiseerden ze een online teamdag met verschillende activiteiten en presentaties. Een van de hoogtepunten was een animatie die we voor hen maakten, waarin we de belangrijkste cijfers en resultaten van het afgelopen jaar lieten zien op een leuke en visuele manier. De animatie diende als een introductie voor het evenement en een manier om het team te bedanken voor hun harde werk en inzet.

De animatie was een effectief middel om de boodschap over te brengen en de aandacht van de kijkers te trekken. Het liet zien hoe Sympower impact maakt op de energietransitie en hoe ze samenwerken met klanten, partners en stakeholders. Het gebruikte een heldere en frisse stijl die past bij de huisstijl en de waarden van Sympower. Het maakte ook gebruik van humor en emotie om een positieve sfeer te creëren en het team te inspireren.

De animatie was een groot succes en kreeg veel positieve feedback van het Sympower team. Het hielp om het evenement te starten met een knal en het team te verbinden. Het liet ook zien hoe animatie kan worden ingezet als een krachtig communicatiemiddel voor interne en externe doeleinden. Animatie kan complexe informatie vereenvoudigen, verhalen vertellen, emoties oproepen en merkidentiteit versterken. Als u ook geïnteresseerd bent in het gebruik van animatie voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

 

Animatie cordinator

Geert Oomens

Animator

Toine Mudde

Animator

Roland Toth

Client

Jägermeister

Sound design

Roel Vissers

Date

July 28, 2023

Leave us a comment