fbpx
Videoproductie

De campagne | Technische talent?

3365 Views

Videoproductie voor Inholland: Inspirerende Campagne voor Technische Opleidingen

Voor de volledige campagne kunt u hier terecht

Bij ons draait alles om hoogwaardige videoproductie, en voor Inholland hebben we een reeks video’s geproduceerd die hun technische opleidingen op een boeiende manier uitlichten. We namen de uitdaging aan om potentiële studenten te inspireren en tegelijkertijd de diversiteit aan carrièrepaden binnen de technieksector te tonen. En we hebben het met succes gerealiseerd!

Over de Campagne

De campagne bestaat uit vier video’s die de drie technische opleidingen van Inholland in de schijnwerpers zetten. Onze video’s zijn ontworpen om talenten aan te trekken en hen een kijkje te laten nemen bij de opleidingen van Inholland. Het hoofddoel van deze campagne is om de aantrekkingskracht van technische studies te vergroten door het imago van de techniek op te poetsen. We willen de diverse beroepsmogelijkheden binnen de techniek benadrukken en richten ons daarbij specifiek op een jonge doelgroep.

Enthousiaste en Inspirerende Video’s

Onze video’s zijn enthousiast en inspirerend. Ze laten zien hoe techniek de wereld kan veranderen en hoe jij als technisch talent daar een cruciale rol in kunt spelen. Door ons te richten op de jonge doelgroep, hebben we de energie en dynamiek van de video’s afgestemd op hun interesses en ambities. We zijn ervan overtuigd dat onze video’s de interesse van jongeren in techniek zullen aanwakkeren en hen zullen inspireren om hun technische vaardigheden te ontwikkelen.

Resultaat van de Campagne

We zijn trots op het resultaat van onze videoproductiecampagne voor Inholland. Deze video’s zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend, en we hopen dat ze zullen bijdragen aan het aantrekken van getalenteerde leerlingen voor de technische opleidingen van Inholland. Door middel van deze video’s willen we laten zien hoe boeiend en impactvol een carrière in de techniek kan zijn.

Videoproductie op Maat

Bent u geïnteresseerd in een professionele videoproductie? Wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen met creatieve en impactvolle video’s. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met een videoproductie die aansluit bij uw doelstellingen en doelgroep.

Regie & DOP

Geert Oomens

Regie & Productie

Roel Vissers

Productieleider & Productie

Toine Mudde

Licht Gaffer

Ewoud Vansteenkiste

Klant

InHolland

Audio

Raf Overveld

Runner

Winay Akashc

Date

January 22, 2024