fbpx
Animatie

Medische 3D Animatie

1288 Views No Comments

3D animatie maakt complexe T-celtransplantatie begrijpelijk

Ons team creëerde een baanbrekende 3D animatie voor een vooraanstaand bedrijf in de gezondheidszorg. De animatie verduidelijkt het complexe proces van T-celtransplantatie en -modificatie op een heldere en boeiende manier.

Tim, de antropomorfe T-cel, als gids

Centraal in de animatie staat ‘Tim’, een antropomorfe representatie van een T-cel. Tim fungeert als gids door het verhaal, waardoor complexe wetenschappelijke informatie laagdrempeliger wordt. De karakterisering van Tim creëert bovendien een emotionele connectie met de kijker, waardoor het educatieve traject een persoonlijke dimensie krijgt.

Emotionele impact voor betere communicatie

De nadruk in de animatie ligt op de emotionele aspecten van T-celtransplantatie en de impact op de gezondheid en levenskwaliteit van patiënten. Dit resulteert in een meeslepend verhaal dat de essentie van de medische procedure helder en aansprekend overbrengt.

3D animatie: krachtig communicatiemiddel in de medische sector

Deze 3D animatie bewijst de kracht van animatie als effectief communicatiemiddel in de medische sector. Complexe medische concepten worden op een heldere, boeiende en emotioneel beladen manier overgebracht, wat leidt tot betere voorlichting en begrip bij patiënten en zorgverleners.

Do you want to see the entire animation? Ask for the paswoord by email or via the WhatsApp button.

Regisseur & 3D Animator

Geert Oomens

3D Animator

Ronald Toth

3D Animator

Toine Mudde

Sound desing

Nio van IJsseldijk

Date

January 23, 2024

Director

Leave us a comment