fbpx
Videoproductie

Jägermeister Festival

1357 Views No Comments

Unieke animatie laten maken?  Jägermeister wilde hun festival promotiestrategie wereldwijd delen met hun partners. De strategie was complex en moest de kijkers overtuigen om deze in hun eigen land te implementeren. Om deze boodschap effectief over te brengen, besloten ze een professionele animatie te laten maken.

We creëerden een papier cut stop-motion animatie die het merk en de strategie op een originele en dynamische manier presenteerde. Deze animatie liet niet alleen de belangrijkste elementen van de promotiestrategie zien, maar deed dit ook op een manier die de aandacht van de kijkers vasthield en hen inspireerde. Door gebruik te maken van de papier cut stop-motion techniek, konden we een unieke visuele stijl creëren die zowel creatief als memorabel was.

De animatie was visueel aantrekkelijk en had een duidelijke verhaallijn die de complexiteit van de strategie vereenvoudigde en begrijpelijk maakte voor alle kijkers. Door de nadruk te leggen op de kernwaarden en unieke aspecten van de Jägermeister festival promotie, konden we een blijvende indruk achterlaten bij de kijkers. Dit hielp niet alleen bij het overbrengen van de boodschap, maar zorgde er ook voor dat de partners enthousiast waren om de strategie in hun eigen markten toe te passen.

Het resultaat was een succesvolle animatie die de merkidentiteit van Jägermeister versterkte en hun partners wereldwijd overtuigde van de waarde en effectiviteit van hun promotiestrategie. Als u ook een animatie laten maken wilt die uw merk en boodschap op een impactvolle manier overbrengt, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het creëren van een animatie die een blijvende indruk achterlaat en uw doelen ondersteunt.

Animatie cordinator

Geert Oomens

Animator

Toine Mudde

Animator

Roland Toth

Client

Jägermeister

Sound design

Roel Vissers

Date

July 28, 2023

Leave us a comment