fbpx
Videoproductie

Heineken x UEFA

1298 Views No Comments

Voor Heineken hebben we een unieke en op maat gemaakte animatie laten maken om hun sponsoring van de finale van de UEFA Women’s Champions League in de schijnwerpers te zetten. Deze animatie diende als een krachtige visuele tool om het verhaal van Heineken’s betrokkenheid en ondersteuning van vrouwenvoetbal over te brengen.

Onze animatie vertelde het verhaal van Heineken’s toewijding aan het bevorderen van gelijkheid en diversiteit in de sportwereld, en hoe ze een positieve impact hebben op de groei en ontwikkeling van vrouwenvoetbal. Met levendige graphics, werd de boodschap van Heineken op een boeiende en memorabele manier gecommuniceerd aan het publiek.

Deze animatie was niet alleen een eerbetoon aan Heineken’s betrokkenheid bij het vrouwenvoetbal, maar ook een krachtig instrument om hun merkidentiteit te versterken en hun positie als voorstander van gelijke kansen en inclusiviteit te benadrukken. Door middel van deze animatie konden ze hun boodschap effectief verspreiden en een blijvende indruk achterlaten op hun doelgroep.

Als u ook op zoek bent naar een manier om uw bedrijf of merk in de schijnwerpers te zetten met een op maat gemaakte animatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het creรซren van een boeiende en impactvolle animatie die uw verhaal tot leven brengt en uw doelen ondersteunt.

DOP

Geert Oomens

Regie

Toine Mudde

Date

July 27, 2023

Leave us a comment