fbpx
Videoproductie

Flappy Wings

2577 Views

Inholland heeft ons een 3D animatie laten maken, Door een toenemende vraag schreeuwt de groenten- en fruitverwerkende industrie om innovatie. Inholland is met zijn initiatief ‘Flappy Wings’ op zoek naar oplossingen om groentekassen zo efficiënt mogelijk te laten produceren. Met een bio-geïnspireerde drone bezitten ze misschien wel de oplossing.

Flappy is nog vol in ontwikkeling en er was behoefte aan een manier om hun complexe oplossing helder te visualiseren. Zij vroegen ons om een 3D animatie te laten maken als visitekaartje van het project, om potentiële investeerders te overtuigen van het product. Om de animatie simpel en duidelijk te maken, hebben wij gekozen voor een 3D animatie met een clean design. Een stijl die visueel aantrekkelijk is en een moeilijke boodschap kan versimpelen. Omdat Flappy een bio-geïnspireerde drone is, hebben wij goed gekeken naar de bewegingen van insecten en deze in onze animatie verwerkt. Dit wekt de indruk dat Flappy een levend wezen is.

De 3D animatie laten maken heeft inmiddels succesvol bijgedragen aan het creëren van naamsbekendheid en het aantrekken van nieuwe investeerders.

Animator

Geert Oomens

3D Modeling

Abel Willemse

Sound SFX

Toine Mudde

Date

January 9, 2021