De campagne | Technische talent?

3155 Views

Voor de volledige campagne kunt u terecht bij de showcase

Voor InHolland hebben wij een reeks video’s geproduceerd om hun technische opleidingen uit te lichten. Wij hebben de uitdaging aangenomen om mensen aan te spreken en tegelijkertijd iets te laten zien dat aansluit bij beroepsvelden waar jij als Techniekstudent kan belanden. En we hebben het voor elkaar gekregen!

De campagne bestaat uit 4 video’s die de 3 opleidingen van InHolland in de schijnwerpers zetten. Onze video’s roepen talenten op om een kijkje te nemen bij de opleidingen van InHolland. Het doel van de campagne is om leerlingen aan te trekken door middel van het oppoetsen van het imago van techniek. We willen de mogelijke beroepsvelden laten terugkeren en focussen ons op de jonge doelgroep.

Onze video’s zijn enthousiast en inspirerend. Ze laten zien hoe techniek de wereld kan veranderen en hoe jij als technisch talent daar een rol in kunt spelen. We hebben ons gericht op de jonge doelgroep en hebben de energie van de video’s daarop gefocust. We zijn ervan overtuigd dat onze video’s de interesse van jongeren in techniek zullen aanwakkeren en hen zullen inspireren om hun technische vaardigheden te ontwikkelen.

We zijn trots op het resultaat van onze campagne en hopen dat deze video’s zullen bijdragen aan het aantrekken van getalenteerde leerlingen voor de technische opleidingen van InHolland.

 

Regie & DOP

Geert Oomens

Regie & Productie

Roel Vissers

Productieleider & Productie

Toine Mudde

Licht Gaffer

Ewoud Vansteenkiste

Klant

InHolland

Audio

Raf Overveld

Runner

Winay Akashc

Date

January 22, 2024