fbpx
Videoproductie

BNP

1327 Views No Comments

We hebben een uitdagend project gerealiseerd voor BNP, een van de grootste banken ter wereld. Ze wilden een logo animatie laten maken voor hun stand op een beurs over duurzaamheid en milieu. Het doel was om hun merkidentiteit te versterken en hun betrokkenheid bij groene initiatieven te tonen.

We hebben een creatief concept bedacht waarbij het logo van BNP transformeert in verschillende natuurlijke elementen, zoals een boom, een zon, een waterdruppel en een windmolen. De animatie is dynamisch, kleurrijk en vloeiend, en weerspiegelt de waarden en visie van BNP.

De logo animatie laten maken was een groot succes op de beurs. Het trok de aandacht van de bezoekers en creëerde een positief imago voor BNP. De animatie liet ook zien hoe effectief animatie kan zijn om een boodschap over te brengen en emoties op te wekken.

We zijn trots op het resultaat en de samenwerking met BNP. We hopen dat deze casestudie u inspireert om ook een animatie laten maken voor uw marketingdoeleinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

 

 

Animatie cordinator

Geert Oomens

Animator

Toine Mudde

Animator

Roland Toth

Client

Jägermeister

Sound design

Roel Vissers

Date

July 28, 2023

Leave us a comment