fbpx
Animatie

Inholland TI

1313 Views No Comments

Animatie laten maken voor Inholland: Unieke Video voor de TI Opleiding

Bent u op zoek naar een 3D-animatie laten maken? Wij presenteren met trots onze nieuwste animatievideo voor de TI-opleiding van Inholland. Deze video is een perfect voorbeeld van onze expertise in animatie en hoe we complexe boodschappen op een visueel aantrekkelijke manier kunnen overbrengen.

Over de Video

De video neemt je mee door de vier schooljaren van de TI-opleiding, waarbij elk jaar wordt weergegeven in een unieke animatiestijl. Dit maakt niet alleen de inhoud dynamischer en aantrekkelijker, maar ook relevant voor studenten die geïnteresseerd zijn in gameontwikkeling en technologie.

Unieke Animatiestijlen per Jaar

  1. Eerste Jaar: De animatie begint met een retro-game stijl, geïnspireerd door klassieke 8-bit games. Dit vertegenwoordigt de basisvaardigheden en fundamentele kennis die studenten in hun eerste jaar opdoen.
  2. Tweede Jaar: De stijl evolueert naar een 16-bit game-ontwerp, een knipoog naar de vooruitgang en meer geavanceerde vaardigheden die studenten opdoen terwijl ze verder gaan in hun opleiding.
  3. Derde Jaar: In het derde jaar maakt de animatie een sprong naar 3D-rendering, wat de diepere technische kennis en de meer complexe projecten weerspiegelt waarmee studenten te maken krijgen.
  4. Vierde Jaar: De animatie eindigt in een hypermoderne, realistische game-stijl. Dit symboliseert de hoogste mate van expertise en de state-of-the-art technologieën die studenten in hun laatste jaar beheersen.

Waarom Kiezen voor Onze Animatieservices?

Een animatie laten maken door ons betekent kiezen voor kwaliteit, creativiteit en precisie. Onze video voor Inholland laat zien hoe wij op een innovatieve manier de kern van een opleiding kunnen communiceren. Door gebruik te maken van verschillende animatiestijlen, kunnen wij de evolutie en groei van studenten visueel weergeven, waardoor de video zowel informatief als boeiend is.

Bekijk de Video

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video op Vimeo en zie zelf hoe we de TI-opleiding van Inholland op een unieke manier tot leven hebben gebracht.

Animatie Laten Maken?

Of u nu een educatieve video, een promotievideo of een ander type animatie nodig heeft, wij staan klaar om uw visie te realiseren. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met een animatie laten maken die indruk maakt.

Regisseur & 3D Animator

Geert Oomens

3D Animator

Ronald Toth

3D Animator

Toine Mudde

Sound desing

Nio van IJsseldijk

Date

June 3, 2024

Director

Leave us a comment