Video Campaign

Video Campaign

MAAK EEN STATEMENT

Hoeveel commercials zie je gemiddeld op een dag? Waar gingen ze over? Waarschijnlijk heb je geen idee. Helemaal niet zo gek als je nagaat hoeveel reclame iemand per dag ontvangt. Hoe zorg je ervoor dat juist jouw boodschap wel goed aankomt?

Go Motion Productions biedt de oplossing. Met gerichte videocampagnes die een authentieke en creatieve boodschap bevatten brengen wij je doelgroep gegarandeerd in beweging.

Onze videocampagnes bestaan uit meerdere stappen:

Gerichte Video's

Wij maken voor ieder beslissingsmoment uit de customer journey unieke content. Door de inzet van Touch, Tell en Sell video’s leiden wij de doelgroep van awareness naar actie. De video’s worden strategisch verspreid waar jouw doelgroep zich bevindt via Facebook- en Instagram-advertenties.

 

 

Marktsegmentatie

Om ervoor te zorgen dat de boodschap bij het juiste publiek terechtkomt, beginnen wij met een intensief marktonderzoek. Wij zoeken uit op basis van welke demografische factoren (leeftijd, beroep, geslacht, inkomen, leefstijl) wij je doelgroep kunnen indelen.

Meetbaarheid

Door middel van Facebookvideocampagnes wordt precies duidelijk wat de return of investment is. In een helder overzicht wordt het aantal likes en views weergegeven maar ook het aantal verkochte producten.

Unieke boodschap

Door de pijnpunten van jouw doelgroep te kennen en de uitwerking van unieke creatieve video’s maken wij content die boven de massa uitstijgt.

Kom in contact

Of het nu om een campagne, een uniek idee, een boodschap of de launch van een nieuw product gaat, we staan voor je klaar van concept tot realisatie. Heb je al een uitgewerkt plan dan werken wij dit dusdanig uit dat het je doelgroep tot actie brengt. 

Ook in een keer goed scoren met een treffende videocampagne? Neem vrijblijvend contact met ons op: +31-636205890 of stuur een bericht dan neem ik vandaag nog contact met je op. 

    nl_NL_formalDutch