fbpx

Travel & Outdoor

Maak indruk

Als bedrijf binnen de toerisme, recreatie of events weet u maar al te goed dat uw product, eerder een beleving is die gasten ter plekke ervaren. Het is dus van cruciaal belang dat u deze ervaring zo goed mogelijk op voorhand kan overbrengen op potentiële bezoekers.

Hier spelen we dan ook op in. We maken geen ordinaire bedrijfsvideo’s die onmogelijk uit te kijken zijn. We maken belevingen in de vorm van travel films, docu’s of 360 graden experiences.

HOE MAKEN WIJ VAN EEN VIDEO EEN BELEVING VOOR THUIS

Dat doen we door een combinatie van de volgende elementen: het toepassen van een verhaallijn, filmisch gekadreerde shots die inhoudelijk meer vertellen dan enkel mooi beeld, implementatie van graphics om nog meer belangrijke informatie te leveren, montage die natuurlijk flowt en is afgesteld op de doelgroep van uw beleving en sound design die een locatie echt tot leven laat komen.

De combinatie van al deze elementen zorgt ervoor dat onze video’s wegkijken als een film. Met als uiteindelijke doel het enthousiasmeren van kijkers.

Wij gaan een stap verder met de inzet van 360 graden

Soms is een video alleen niet genoeg en wilt u iets echt speciaals. Hiervoor zetten wij 360 experience in. Dit zijn niet zomaar de 360 graden video’s die u bijvoorbeeld op google maps kan bekijken. Nee dit zijn interactieve video’s met spelelementen net als in een video game. Door deze interactie wordt de potentiële klant nog meer meegenomen in u ervaring. Zo kunnen ze deuren open klikken, op verschillende details inzoomen met op maat gemaakte graphics, Muziek uit en aan zetten en zich natuurlijk vrij door de kamer of locatie bewegen. 

Waar andere bedrijven 360 graden als een gimmick inzetten en vaak met een amateuristisch resultaat komen. Passen wij juist onze precisie en kennis voor video en graphic design toe om u ervaring van een speciaal digitaal communicatiemiddel te voorzien.

Kom in contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw visie? Stuur een bericht of WhatsApp direct met ons via de groene button.