Hotel marketing is een belangrijk onderdeel van het runnen van een succesvolle hotel- of accommodatie onderneming. Het doel van hotel marketing is om potentiële gasten te werven en te behouden door middel van het uitdragen van het merk, het aantrekken van nieuwe gasten en het behouden van terugkerende klanten.

Een van de belangrijkste manieren waarop hotels en accommodaties kunnen concurreren in een steeds competitievere markt, is door het gebruik van video en virtuele tours. Deze technologieën bieden een unieke manier om het hotel of de accommodatie te presenteren aan potentiële gasten, en kunnen een belangrijke rol spelen in het aantrekken en behouden van klanten.

Een van de belangrijkste manieren waarop hotels en accommodaties kunnen concurreren in een steeds competitievere markt, is door het gebruik van video en virtuele tours.

Hotel marketing en het gebruik van video

Daarnaast kunnen video en virtuele tours ook een rol spelen bij het aantrekken van nieuwe gasten. Door middel van deze tours kunnen hotels en accommodaties hun unieke verkoopargumenten en voorzieningen in de spotlight zetten, wat kan helpen om nieuwe gasten aan te trekken. Dit is vooral belangrijk in een wereld waar mensen steeds vaker online boeken en hun opties grondig onderzoeken voordat ze een beslissing nemen.

Bekijk voor een voorbeeld eens de virtuele tour van het Kurhaus

virtuele tour Kurhaus

Tot slot kunnenhttps://www.amrathkurhaus.com/en/ video en virtuele tours ook een rol spelen bij het verminderen van het aantal annuleringen en no-shows. Door middel van deze tours kunnen hotels en accommodaties laten zien wat ze te bieden hebben, wat kan helpen om de verwachtingen van de gasten te beheren. Als gasten precies weten wat ze kunnen verwachten tijdens hun verblijf, zullen ze minder geneigd zijn om te annuleren of niet te komen opdagen. Dit kan leiden tot een lager annuleringspercentage en een hogere bezetting, wat op zijn beurt kcan leiden tot een hogere omzet voor het hotel of de accommodatie.

In samenvatting bieden video en virtuele tours een aantal belangrijke voordelen voor hotels en accommodaties op het gebied van hotel marketing. Ze kunnen helpen om tevredenheid en loyaliteit te verhogen, nieuwe gasten aan te trekken en het aantal annuleringen en no-shows te verminderen. Bovendien zijn ze gemakkelijk toegankelijk voor potentiële gasten via het internet, wat betekent dat ze op elk moment van de dag kunnen worden bekeken. Al met al zijn video en virtuele tours een waardevolle aanvulling op elk hotel marketingplan en kunnen ze een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van een hotel of accommodatie.

Geïnteresseerd en benieuwd wat wij als Toerisme video experts kunnen betekenen voor u bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Contact pagina