GO Motion branded content ⋆ Gomotion Productions

Slider with alias ANIMATION-STUDIO-HEADER not found. There is nothing to show here!

Brandend content

VERHELDER JE BOODSCHAP

Brandend content

U heeft een boodschap die je op een originele en herkenbare manier wil overbrengen? 

Wij maken impact volle Brandend content. Onze dienste zijn uniek door de hoge kwaliteit, de creativiteit, maar vooral de serves die wij u bieden. Telkens zetten wij net dat extra stapje om u het gewenste resultaat te leveren. We combineren originele script, unieke shots en animatie waarmee we u boodschap op het netvlies van je doelgroep branden.

Benieuwd naar onze partners die u voorgingen? Kijk dan naar de mogelijkheden hieronder.

Bedrijfsvideo’s MAAR DAN BETER!

Een simpele video is niet genoeg om jou bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Wij helpen u om een verhaal te creëren dat jullie identiteit weerspiegelt. Onze bedrijfsvideo’s zijn artistiek en informatief, met grafische overlays die de kijker extra inzicht geven. Wij stemmen alles af op uw boodschap en doelgroep. Wilt u weten hoe wij de boodschap op een creatieve manier kunnen promoten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Whatsapp, e-mail of telefoon.

onze werkwijze

Oriëntatie gesprek

Tijdens ons eerste gesprek nemen we alle doelen, wensen en doelgroep van jouw boodschap door. Op basis hiervan zullen we een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit omvat een overzicht van de details en een schatting van de kosten.

Script en Verhaal

Op basis van de informatie uit het eerste gesprek zullen we in samenwerking met jou een doeltreffend script samenstellen en het verhaal van de animatie of bedrijfsvideo. Bij goedkeuring gaan we over naar de volgende fase.

Art direction & Concept

Als laatste voorbereiding zullen onze animatoren en/of art directors bij elkaar komen voor het uitwerken van een storyboard en scenarioschets. Na akkoord op het storyboard gaan wij over op de productiefase.

Kom in contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw visie? Stuur een bericht of WhatsApp direct met ons via de groene button.