fbpx

Janssen JCI explained

1329 Views No Comments

Do you want to see the whole animation ask for the password by mail or via the WhatsApp button.

JCI is een collectief dat onderzoeken in de medische sector probeert te bundelen om communicatie te verbeteren. Zij wilden een 3D animatie laten maken om hun visie en doelstellingen te presenteren aan potentiële leden en partners. Wij hebben hen geholpen om een boeiende en overtuigende animatie te creëren die de voordelen van JCI laat zien.

Het proces begon met een intakegesprek waarin we de wensen en verwachtingen van JCI bespraken. We stelden een script op dat de kernboodschap van JCI verwoordde en een storyboard dat de visuele stijl en het verloop van de animatie schetste. We kozen voor een heldere en moderne vormgeving die aansloot bij de huisstijl van JCI. We maakten gebruik van 3D modellen, texturen, belichting en beweging om de animatie tot leven te brengen.

Het resultaat was een 3D animatie van ongeveer zeven minuten die op een duidelijke en aantrekkelijke manier uitlegt wat JCI doet en waarom het belangrijk is om zich aan te sluiten bij het collectief. De animatie werd door JCI gebruikt op hun website, social media en evenementen om hun doelgroep te bereiken en te overtuigen. De animatie leverde veel positieve reacties en leads op voor JCI.

Wij zijn trots op het werk dat we hebben geleverd voor JCI en we geloven dat 3D animatie een krachtig middel is om complexe of abstracte concepten te verduidelijken en te visualiseren. Wilt u ook een 3D animatie laten maken voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Animatie cordinator

Geert Oomens

Animator

Toine Mudde

Animator

Geert Oomens

Animator

Roland Toth

Sound desing

Roel Vissers

Date

November 8, 2022

Director

Leave us a comment