fbpx

Branded Documentary

Branded documentary

GROEI ORGANISCH

Branded documentary is de nieuwste vorm van video content. Het vertelt de echte ongekleurde verhalen van non-fictieve personen en is daardoor boeiend om naar te kijken.

Waarom branded documentary?

De hedendaagse internetgebruiker wordt dagelijks overspoeld door standaard promotievideo’s. Het is een vorm van reclame die steeds sneller herkend en genegeerd wordt.  Met documentairestijlvideo’s laat je een merk of boodschap op een natuurlijke wijze in beeld komen en focus je op het achterliggende verhaal. Door de inzet van reality nemen wij een kijkje in het leven van iemand die nauw met het thema in verbinding staat. Met een achtergrond op de Brusselse filmacademie is ons team gespecialiseerd in reportage. Door het stellen van de juiste vragen, vlotte editing en creatieve shots zoomen we in op de essentie van het verhaal.

Branded documentary geeft je de mogelijkheid om een belangrijk thema uit te lichten. Kijkers kunnen zelf hun mening hierover vormen en leren waarvoor je staat. Omdat je het verhaal van een echt persoon vertelt kan men zich hier eerder mee identificeren.

Het mooie aan branded documentary is dat het promotie is die er niet dik bovenop ligt. Het wordt als minder commercieel ervaren.  jouw organisatie komt subtiel in beeld en wordt verbonden aan de boodschap die de documentaire uitstraalt. Het grote voordeel hiervan?  Branded docu’s worden sneller organisch gedeeld  en dragen bij aan een positieve merkbeleving.

kom in contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw visie? Stuur een bericht dan neem ik vandaag nog contact met je op.

    nl_NL_formalDutch