fbpx

Branded documentary

GROEI ORGANISCH

De hedendaagse internetgebruiker wordt dagelijks overspoeld door standaard promotievideo’s. Het is een vorm van reclame die steeds sneller herkend en genegeerd wordt. Met documentaire stijl video’s laat je een merk of boodschap op een natuurlijke wijze in beeld komen en focus je op het achterliggende verhaal. Zo kom je oprecht over en werken we aan jouw imago.

Waarom branded documentary?

Met behulp van reality geven we een inkijkje in het leven van iemand die nauw verbonden is met het thema. Ons team is expert in reportage. We stellen de juiste vragen, zorgen voor een vlotte montage, esthetische-kunstzinnige beelden en een creatief geluidsontwerp dat alles tot leven brengt. Zo zoomen we in op de kern van het verhaal. We maken van uw bedrijfsvideo een bioscoopervaring.

Branded documentary geeft je de mogelijkheid om een belangrijk thema uit te lichten. Kijkers kunnen zelf hun mening hierover vormen en leren waarvoor je staat. Men kan zich hier eerder mee identificeren door de sterke nadruk op human interest.

Het mooie aan branded documentary is dat het promotie is die er niet dik bovenop ligt. Het wordt als minder commercieel ervaren. Jouw organisatie komt subtiel in beeld en wordt verbonden aan de boodschap die de documentaire uitstraalt. Het grote voordeel hiervan? Branded documentaries worden sneller organisch gedeeld en dragen bij aan een positieve merkbeleving. Hiernaast eindigt uw bedrijf met een product die niet misplaatst zou zijn op een filmfestival.

kom in contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw visie? Stuur een bericht of neem direct persoonlijk contact op via Whatsapp door op de groene button te klikken.