Hotel video tours zijn een effectief middel om potentiële gasten te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing over hun accommodatiekeuze. Ze bieden een unieke kijk op de faciliteiten en voorzieningen van een hotel of accommodatie, en helpen gasten om zich een beeld te vormen van wat ze kunnen verwachten tijdens hun verblijf.

Een voorbeeld van zo’n virtuele tour kunt u hier vinden. https://www.gomotionproductions.com/video/grand-hotel-amrath-kurhaus/

Als je zelf een hotel video tour wilt maken,

Er zijn verschillende manieren waarop hotels en accommodaties gebruik kunnen maken van hotel video tours om hun zaken te verbeteren. Hieronder zullen we enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van hotel video tours bespreken.

Ten eerste zijn hotel video tours een uitstekende manier om potentiële gasten te laten zien wat een hotel of accommodatie te bieden heeft. Ze kunnen een virtuele rondleiding geven van de kamers, het zwembad, de fitnessruimte en andere faciliteiten, zodat gasten precies weten wat ze kunnen verwachten tijdens hun verblijf. Dit kan helpen om tevredenheid en loyaliteit te verhogen, aangezien gasten precies weten wat ze krijgen voordat ze boeken.

Daarnaast kunnen hotel video tours ook een rol spelen bij het aantrekken van nieuwe gasten. Door middel van deze tours kunnen hotels en accommodaties hun unieke verkoopargumenten en voorzieningen in de spotlight zetten, wat kan helpen om nieuwe gasten aan te trekken. Dit is vooral belangrijk in een wereld waar mensen steeds vaker online boeken en hun opties grondig onderzoeken voordat ze een beslissing nemen.

Tot slot kunnen hotel video tours ook een rol spelen bij het verminderen van het aantal annuleringen en no-shows. Door middel van deze tours kunnen hotels en accommodaties laten zien wat ze te bieden hebben, wat kan helpen om de verwachtingen van de gasten te beheren. Als gasten precies weten wat ze kunnen verwachten tijdens hun verblijf, zullen ze minder geneigd zijn om te annuleren of niet te komen opdagen. Dit kan leiden tot een lager annuleringspercentage en een hogere bezetting, wat op zijn beurt kan leiden tot een hogere omzet voor het hotel of de accommodatie.

In samenvatting bieden hotel video tours een aantal belangrijke voordelen voor hotels en accommodaties. Ze kunnen helpen om tevredenheid en loyaliteit te verhogen, nieuwe gasten aan te trekken en het aantal annuleringen en no-shows te verminderen. Bovendien zijn ze gemakkelijk toegankelijk voor potentiële gasten via het internet, wat betekent dat ze op elk moment van de dag kunnen worden bekeken. Al met al zijn hotel video tours een waardevolle aanvulling voor elke hotel- of accommodatieonderneming die op zoek is naar manieren om hun zaken te verbeteren.

Natuurlijk is het altijd een optie om een gespecialiseerd bedrijf de tour te laten bouwen. Hiervoor kunt u altijd bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

author avatar
Geert Oomens