fbpx

Animatie

animatie

VERHELDER JE BOODSCHAP

Onze animatie focust op de essentie van je verhaal, waarmee je in een korte tijd diepgang geeft die je doelgroep nodig heeft om jouw boodschap of organisatie te begrijpen.

Animatie is een middel om je te onderscheiden van je concurrentie. Je onderscheidt je niet alleen met een verrassend middel, maar je presenteert jezelf ook in een unieke stijl, waarbij je je kijkers met herkenbare situaties en humor weet te binden.

3D-animatie

Plan je een event, architectuurproject of productpresentatie? Dan is 3D-animatie de oplossing voor een heldere visualisatie. Met 3D-animatie zijn de mogelijkheden onbeperkt: van grafische visuals tot gedetailleerde weergave van jouw idee. Ons team en experts staan klaar voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Wij geven advies over stijl, richting, lengte, graphics, animatie en muziek.

Artistieke animatie

Wil jij je onderscheiden met een artistieke stijl die er bovenuit springt? Dan is dat mogelijk! Onze illustrator Catherine Willemse heeft een unieke stijl die er bovenuit springt. Deze leent zicht perfect voor het versimpelen van gecompliceerde boodschappen en het behandelen van duurzame thema’s. 

onze werkwijze

Oriëntatie gesprek

Tijdens ons eerste gesprek nemen we alle doelen, wensen en doelgroep van jouw boodschap door. Op basis hiervan zullen wij een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit omvat een overzicht van de details en een schatting van de kosten.

Script en Voice-Over

Op basis van de informatie uit het eerste gesprek zullen wij in samenwerking met jou een doeltreffend script samenstellen en het verhaal van de animatie. Bij goedkeuring gaan we over naar de volgende fase.

Art direction & animatie

Als laatste voorbereiding zullen onze animatoren en art directors bij elkaar komen voor het uitwerken van een storyboard en scenarioschets. Na akkoord op het storyboard gaan wij over op de productiefase.

Kom in contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw visie? Stuur een bericht dan neem ik vandaag nog contact met je op.

    nl_NL_formalDutch